Légy az egyesületünk tagja! Nemcsak bekerülsz aktív közösségünkbe, de a tanfolyamainkon is kedvezményesen vehetsz részt, megkapod a magyarországi mászóengedélyeket sziklára, via ferrata-ra. Tagjaink számára pedig időről-időre túrákat, táborokat szervezünk.

események betöltése

« További események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egyesületi sziklamászó találkozó, Paklenica

március 15 - március 19

Ingyenes
Egyesületi sziklamászó találkozó Paklenica

Már tudsz önállóan sziklát mászni és egyesületünk tagja vagy? Gyere velünk Paklenica-ra és indítsuk a sziklamászó idényt egy jó közös sziklamászással! Nappal önálló mászás a program, természetesen konzultációs jelleggel jelen leszünk mi oktatók is, mászunk, este mindenféle beszélgetések lesznek a szálláson, mászásról, technikákról és az élet egyéb fontos dolgairól. 🙂

Gyere Horvátországba velünk!

(Figyelem, a program nem tartalmaz oktatást. Csak akkor jelentkezz, ha már önálló mászásra alkalmas vagy és rendelkezel saját mászófelszereléssel!)

Költségek

  • Gyönyörű apartmanházban (160€/teljes időszak) – De természetesen megszállhatsz máshol is.
  • Utazás: önállóan, ill. segítünk teleautó rendszert összeszervezni a rendelkezésre álló járművekből.
  • Hegymászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező! Ha van érvényes ÖAV, DAV, PZS vagy egyéb hegymászásra érvényes balesetbiztosítást is tartalmazó hegymászó szövetségi tagságid, akkor az is megfelelő. A balesetbiztosítás csak nemzetközi TB kártyával együtt érvényes, kérjük ezt is hozd magaddal! A biztosítást igazoló dokumentumo(ka)t hozd el a programra.

Részletek

Kezdés:
március 15
Vége:
március 19
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Amennyiben ezen az eseményen már nincs több hely, írj egy email-t nekünk és várólistára veszünk!

Köss sztornóbiztosítást a sziklamászó tanfolyamod előttSzeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!