Légy az egyesületünk tagja! Nemcsak bekerülsz aktív közösségünkbe, de a tanfolyamainkon is kedvezményesen vehetsz részt. Tagjaink számára pedig időről-időre túrákat, táborokat szervezünk.

események betöltése

« További események

Mászótechnika-fejlesztő sportmászó tábor, Wachau/Waldviertel

június 2 - június 4

49,900.00Ft - 59,900.00Ft
Mászótechnika fejlesztő sportmászó tábor

Jó volna egy fokozattal jobban sziklát mászni? Megakadtál a 6a+-nál és jó volna a 6b, vagy 6c? Vagy éppen az 5b-nél stagnálsz és jó volna egy 5c, esetleg 6a? A Mászótechnika és Projekt Sportmászó Táborban megnézzük, hol kell javítani a technikádon, hogy álmod valóra váljon és jobb sziklamászó legyél! Törjük át közösen a plafont, ahol elakadtál!

A Mászótechnika-fejlesztő sportmászó táborban két szinten dolgozunk: Az 5a-5c-sek és a 6a-6c-sek csoportjában. Azaz ez a tábor akkor való neked, ha valahol 5a és 6c között mászol.

A helyszín Alsó-Ausztria és azon belül is az Osztrák-Dunakanyar és környéke, Wachau és Waldviertel. Kevésbé ismert helyekre fogunk kalauzolni és ott fogunk jókat mászni.

A tábor célja, hogy amikor legközelebb önállóan mászol, nehezebb utakat is meg tudj mászni, mint a tábor előtt.

A Mászótechnika-fejlesztő sportmászó tábor programja

1. nap – Mászótermi foglalkozás, Bécs, Kletterhalle-Wien

A mászómozgásod finomítását először mászóteremben kezdjük, laborkörülmények között. Itt tényleg ki lehet deríteni, hol vannak rejtett hiányosságok, hol vannak azok a mászótechnikai elemek, ahol javítani lehet a hatékonyságon.

Nem utolsó sorban, itt fel tudjuk mérni, milyen nehézségű utakat tudsz mászni, ez alapján tudjuk kiválasztani a következő napok helyszíneként szolgáló mászóhelyek közül a számodra legideálisabbat.

2. nap – Sziklamászás, sportmászás, Wachau/Waldviertel

Ezen a napon már kimegyünk sziklára és elsősorban meredek, leginkább függőleges és áthajló falakon fogjuk a mászótechnikádat tökéletesíteni. Megtanulod, hogyan építs fel egy projektet, azaz, hogyan állj neki egy kívánatos mászóútnak, ami a képességeid határán, esetleg azon egy kicsit túl van.

Mindenesetre sokat fogsz mászni, valószínűleg sokat fogsz ülni is a mászókötélen csüngve. 🙂 És ez jó. „Part of the process…” 😉

3. nap – Sportmászás és/vagy trad gyakorlás, Wachau/Waldviertel

Valószínűleg kicsit fáradtabb leszel két intenzív mászónap után. Természetesen ma is mászunk. Ha van hozzá energiád, folytathatod a projektelést. Ha fáradtnak érzed magadat, megnézzük, hogyan kell trad eszközökkel könnyebb utakat mászni. Megtanulod azt is, hogyan kell közteseket kiszedni áthajló és/vagy ferde utakból. Ha próbáltál már ilyet autodidakta módon, lehet, belefutottál abba is, hogy kiszedni az expresszeket sokszor majdnem ugyanolyan nehéz, mint az utat kimászni. 😀

További költségek

  • Mászótermi belépő: 15€/fő
  • Szállás: Kempingben (kb. 15€/fő/éj) – Igény esetén apartmanban.
  • Utazás: teleautó rendszerrel
  • Hegymászásra érvényes balesetbiztosítás

Részletek

Kezdés:
június 2
Vége:
június 4
Összeg:
49,900.00Ft - 59,900.00Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Waldvierteil, Ausztria
Horn, Ausztria + Google Térkép

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
6a - 6c Normál részvételi díj
Ha jelenleg 6a - 6c szinten tudsz magabiztosan mászni, akkor ez a Te csoportod.
59,900.00Ft
0 hely van még
Az esemény teltházas
6a - 6c Egyesületi részvételi díj
Ha jelenleg 6a - 6c szinten tudsz magabiztosan mászni, és Krea-Túra tag vagy, akkor ez a Te csoportod.
49,900.00Ft
0 hely van még
Az esemény teltházas
5a - 5c Normál részvételi díj
Ha jelenleg 5a - 5c szinten tudsz magabiztosan mászni, akkor ez a Te csoportod.
59,900.00Ft
0 hely van még
Az esemény teltházas
5a - 5c Egyesületi részvételi díj
Ha jelenleg 5a - 5c szinten tudsz magabiztosan mászni, és Krea-Túra tag vagy, akkor ez a Te csoportod.
49,900.00Ft
0 hely van még
Az esemény teltházas

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!