Légy az egyesületünk tagja! Nemcsak bekerülsz aktív közösségünkbe, de a tanfolyamainkon is kedvezményesen vehetsz részt, megkapod a magyarországi mászóengedélyeket sziklára, via ferrata-ra. Tagjaink számára pedig időről-időre túrákat, táborokat szervezünk.

események betöltése

« További események

 • Ez az esemény elmúlt.

Sziklamászó tanfolyam kezdőknek, Paklenica

március 15 - március 19

74,900.00Ft - 84,900.00Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam SZM1

Vegyél egy mély levegőt és vágj bele! Mi sziklamászót faragunk belőled a kezdő sziklamászó tanfolyam során. Ha eddig nem sportoltál, az sem probléma, azért is megyünk Horvátországba, mert az Adriai-tenger mellett, Paklenica-n vannak egy kupacban a legváltozatosabb utak, amelyek közül könnyedén tudunk számodra megfelelőt választani.

Irány a mediterrán tavasz!

A mi módszerünk a sziklamászás tanításban, hogy a lehető legtöbb sikerélményhez juttatunk, ezáltal nagyon gyorsan fejlődsz és erősen motivált leszel. 🙂 Gyakorló pedagógusok, rutinos sziklamászók és okleveles sziklamászó oktatók vagyunk, akik célja az, hogy Te ugyanúgy megszeresd ezt a sportot, mint ahogyan mi. Szóval türelmesen és empatikusan működünk közre a sziklamászóvá válásod útján. Nem véletlen, hogy tanulóink szinte egytől-egyig meg is maradtak a sportágnál.

Mindegy mennyi idős vagy, mindegy milyen sportolói múlttal rendelkezel, nálunk sziklamászóvá fogsz válni!

Mit tanulsz a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

 • Mászótechnikát, hogy ne az izomzatod legyen a korlátod,
 • Top-rope mászást és a biztosítástechnikáját,
 • Előre mászást és a biztosítástechnikáját,
 • Eresztésbe átszerelést – kötél fixálását top-rope mászáshoz,
 • Önálló ereszkedést,
 • Milyen mászófelszerelést használj és hol szerezd be őket,
 • Hogyan találod meg a neked való mászóhelyeket, honnan tudod, milyen utak vannak ott – mászókalauzok értelmezése
 • Hogyan biztosíts nálad nehezebb mászópartnert

És természetesen, ha ezeken felül bármilyen sziklamászással, falmászással kapcsolatos kérdésed felmerül, nagyon szívesen megválaszoljuk neked.

A kezdő sziklamászó tanfolyam végére eljutsz arra a szintre, hogy akár mászóteremben, akár magyar, akár külföldi sportmászó helyeken meg tudod állni a helyedet és oktató nélkül is fogsz tudni mászni. Plusz egyesületünk tagjaként mászótársaid is lesznek. Ez a tanfolyam belépő a további sziklamászó tanfolyamok világába, ahol nagyobb falakat és nehezebb utakat is megtanulhatsz megmászni.

Kinek ajánljuk a kezdő sziklamászó tanfolyamot?

Ha szeretnél megismerkedni ezzel a gyönyörű sporttal, szeretnél eltölteni 5 felejthetetlen napot egy igazi mászóparadicsomban, a Paklenica Nemzeti Parkban, akkor itt a helyed. Mászófelszerelést biztosítunk számodra, egyedül mászócipőt kell magaddal hoznod.

Szállásunk nagyon szép és jól felszerelt apartmanházban lesz, ahol jól ki tudod pihenni a napi fáradalmaidat.

Kezdőként fogod-e bírni az 5 napos fizikai terhelést?

Kis csoportokban fogunk dolgozni, ezért mindig tudunk olyan testreszabott feladatokat adni neked, amelyek az aktuális fizikai és mentális állapotodhoz passzolnak. Ne felejtsd, gyakorlott sziklamászó-hegymászó edzők is vagyunk, pontosan látjuk, milyen terhelésre van szükséged ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabban fejlődj. És természetesen az egyéni igényeidet is maximálisan figyelembe vesszük. Szóval jó helyen leszel!

Úgy érzed, nem elég erős a karod?

Ez a leggyakrabban elhangzó kétely a karerővel kapcsolatos. A kezdő sziklamászóként könnyű utakban, „lépcsőházakban” fogunk hozzászoktatni a mászáshoz. A kondicionális képességeidnek megfelelően kapod a feladatokat. A mászótechnikádat is elkezdjük kialakítani, hiszen vannak olyan mászótrükkök, amelyekkel nagyobb erőkifejtés nélkül is ki tudod cselezni a gravitációt. Szóval a kezdő sziklamászó tanfolyamon úgy is sikereket fogsz elérni, ha úgy érzed, nem vagy túl erős.

Egyéb tudnivalók

 • Az utazást teleautó rendszerrel oldjuk meg
 • A szállás gyönyörű apartmanházban lesz Starigrad-Paklenica-n, melynek díja 160€/fő. Ha máshol szeretnél megszállni, kérjük jelezd!
 • A parkbelépő 15,90€ a tanfolyam idejére
 • Hegymászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező! Ha van érvényes ÖAV, DAV, PZS vagy egyéb hegymászásra érvényes balesetbiztosítást is tartalmazó hegymászó szövetségi tagságid, akkor az is megfelelő. A balesetbiztosítás csak nemzetközi TB kártyával együtt érvényes, kérjük ezt is hozd magaddal! A biztosítást igazoló dokumentumo(ka)t hozd el a tanfolyamra és kérnénk bemutatni.

Részletek

Kezdés:
március 15
Vége:
március 19
Összeg:
74,900.00Ft - 84,900.00Ft
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ez az esemény teltházas lett. Sajnos nem tudsz rá jelentkezni.

Amennyiben ezen az eseményen már nincs több hely, írj egy email-t nekünk és várólistára veszünk!

Köss sztornóbiztosítást a sziklamászó tanfolyamod előttSzeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!